Τον σεβασμό του για όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Ραψάνης στη γραφική κοινότητα. 
Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την διευθύντρια  κ. Πανωραία Τσικλητάρη να απευθύνει χαιρετισμό, ανέφερε: «Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εύχομαι σ΄ όλους προσωπικά αλλά και στις οικογένειές σας, υγεία, αγάπη και ευημερία.
Ξεχωριστά σε σας τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας θέλω να γνωρίζεται ότι, είστε ισότιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, είστε κομμάτι της ζωής μας, είστε η ζωντανή ιστορία, είστε αυτοί που συνδέεται το παρελθόν με το παρόν, είστε αυτοί που τη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε ως πολίτες, ως οικογενειάρχες, ως χώρα, πολλοί από σας βοηθάτε ακόμη και τώρα στη δύση της ζωής σας τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας να σταθούν στα πόδια τους, και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Για όλα αυτά σας καταθέτω το σεβασμό μου και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να σας χαρίζει χρόνια.
Είμαστε και σαν νέα δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας και να προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις, ώστε να σας κάνουμε να αισθανθείτε ακόμα πιο όμορφα, είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε για σας. Σας το χρωστάμε».