Στο 2ο Tunnel Festival Αιγάνης 2018, την Παρασκευή το βράδυ, στο Θέατρο Αιγάνης, βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος  Μανώλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Βλάχο, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία – αφιέρωμα προς τιμή του Στέλιου Καζαντζίδη, μια από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. 

Το αφιέρωμα περιλάμβανε αφηγήσεις από τον δημοσιογράφο, πρώην υφυπουργό και συγγραφέα Γιώργο Λιάνη, ο οποίος περιέγραψε τον Στέλιο Καζαντζίδη, όπως τον έζησε ο ίδιος μέσα από τις δημοσιογραφικές τους συναντήσεις και την τριαντάχρονη φιλία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη και σε γεγονότα γνωστά ή άγνωστα από τη πολυτάραχη ζωή του μεγάλου αυτού τραγουδιστή που περιέχονται στο βιβλίο του Στέλιος Καζαντζίδης, « Η Φωνή, η Ψυχή, η Ζωή του». Παράλληλα μουσικό σχήμα απέδωσε γνωστά τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή.

Το μουσικό σχήμα που απέδωσε τα τραγούδια αποτελούσαν οι, Κώστας Γεωργάκης (μπουζούκι-φωνή), Γιώργος Γιργωλάς (κιθάρα-φωνή), Μάκης Καραλιάς (πλήκτρα), Θάνος Παπαγεωργίου (κιθάρα-φωνή) και Βασίλης Στώλης (μπουζούκι).

Την ευθύνη της παρουσίασης του αφιερώματος είχε η δημοσιογράφος Αθηνά Τερζή του ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης Μήνυμα 107, 7.