Γιορτή με αφορμή την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου. Την όλη εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντ/ρχος του δήμου Τεμπών κ. Γιάννης  Αργυρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Καλότυχος , ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Αποστόλου, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

    Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, παρουσίασαν παράσταση αφιερωμένη στους γνωστούς και άγνωστους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, πλαισιωμένη με μουσική και τραγούδια της Επανάστασης.  Την όλη  παράσταση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ΄ τάξης κ. Στέλιος Γούσιος και η κυρία Τσιρώνη Τριανταφυλλιά  τη μουσική επιμελήθηκε η κυρία Βασιλική Κουγιάννη . 

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, κ. Γούσιο, τις κυρίες Τσιρώνη και Κουγιάννη, στη Διευθύντρια του σχολείου  κα Δήμητρα Τσουρέλη, στα παιδιά, στους γονείς, αλλά και σε όσους/ες   συνεργάστηκαν, για την δημιουργία αυτής της εκδήλωσης.

Χρόνια Πολλά σε όλους.