Μετά το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, επισκέφθηκε και το μπλόκο των αγροτών στον Τύρναβο.

Εκεί τον Δήμαρχο υποδέχτηκαν αγρότες και κτηνοτρόφοι  του τόπου, οι οποίοι ενημέρωσαν για τις εξελίξεις των κινητοποιήσεων με τα κυρίαρχα θέματα το κόστος ενέργειας και ζωοτροφών, αλλά και γενικά το υψηλό κόστος παραγωγής.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου δηλώνοντας τα εξής: «Επισκέφθηκα το αγροτικό μπλόκο Τυρνάβου για να συνομιλήσω με τους αγροκτηνοτρόφους  και να ακούσω από κοντά την αγωνία τους για την επιβίωσή τους. Κυρίαρχο θέμα η μεγάλη αύξηση στην ενέργεια, η οποία έφερε ντόμινο ανατιμήσεων σε ζωοτροφές και αγροεφόδια εκτινάσσοντας στα ύψη το κόστος παραγωγής, δημιουργώντας συνθήκες παραγωγικής ασφυξίας. Συμμερίζομαι τον αγώνα και την αγωνία των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας όντας δήμαρχος ενός κατεξοχήν αγροκτηνοτροφικού Δήμου. Πρέπει η πολιτεία να προχωρήσει σε γενναία μέτρα που θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης για τους αγροκτηνοτρόφους. Χωρίς αγρότες και κτηνοτρόφους η ύπαιθρος θα ερημώσει».