Άνοιξε  το βράδυ του Σαββάτου τις πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου.
Στην έναρξη της εμποροπανήγυρης, με παρέα δημοτικούς συμβούλους, υποψηφίους και φίλους του συνδυασμούς του, βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η εμποροπανήγυρη Γόννων είναι η πρώτη στην ευρύτερη περιοχή. Στο χώρο της εμποροπανήγυρης λειτουργούν Λούνα Πάρκ, που θα ψυχαγωγήσει και φέτος μικρούς και μεγάλους για μία εβδομάδα, σουβλατζίδικα, διαθέτοντας ψητά της ώρας και η τσίκνα παρασέρνει για μια βόλτα ακόμα και τους πιο διστακτικούς, ταβέρνα, με ζωντανή μουσική και τα ψητά της, υπόσχεται αξέχαστες βραδιές στους επισκέπτες.
Παράλληλα οι χαλβαδοποιοί  προσφέρουν τον υπέροχο χαλβά Φαρσάλων και στα εμπορικό κομμάτι μπορεί κανείς να βρει καταστήματα ένδυσης, κλινοσκεπασμάτων, εργαλείων κλπ. Εύχομαι τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εμποροπανήγυρης καλές δουλειές» και ο κ. Μανώλης καταλήγει «Η εμποροπανήγυρη αποτελεί παράδοση για την περιοχή και μέχρι την 20η  Απριλίου, μια βόλτα στην εμποροπανήγυρη των Γόννων, θα ήταν μια καλή πρόταση για μικρούς και μεγάλους».