Με επισημότητα τιμήθηκε  και φέτος η γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  στην Δημοτική κοινότητα Συκουρίου με τις εκδηλώσεις «Κωνσταντίνεια 2019». Χθες παραμονή της εορτής το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία.
Στις  εορταστικές  εκδηλώσεις για τα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2019 παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας  Κολλάτος, ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, υποψήφιοι συνδυασμών, πλήθος κόσμου .
Χθες το βράδυ μετά τον μέγα πανηγυρικό εσπερινό ακολούθησαν πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού με την ορχήστρα του κ. Μιχαλέ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά του Μορφωτικού συλλόγου Συκουρίου και του Κυψελοχωρίου.

Το σημερινό πρόγραμμα
Τρίτη 21/5/2018:
Ώρα 07.00 Όρθρος-Θεία λειτουργία χοροστατούντος του εκπροσώπου Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας & Tυρνάβου Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός άνθιμου – Λιτάνευση εικόνας των Πολιούχων με τη συνοδεία της μπάντας της Μουσικής Σχολής και αγήματος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου.
Ώρα 10.00 Προσέλευση επισήμων στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου
Ώρα 16:00 Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ακαδημίας Κισσάβου Συκουρίου , της ακαδημίας Baraz και της ακαδημίας Αγιάς στο γήπεδο Πουρναρίου.
Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων :
1.- Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου
2.- Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Δήμου Τεμπών.