Τη Τρίτη 26 Ιουνίου το πρωί επισκέφθηκε  τον Δήμο Τεμπών και τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Βασίλης Καραπιπέρης.
Η συνάντηση είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του κ.Καραπιπέρη στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας.
Στον νέο αστυνομικό Διευθυντή  ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο, που έχει αναλάβει .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης και ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τεμπών και της ΕΛΑΣ με κεντρικό άξονα προτεραιότητας την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη στην καθημερινότητά του και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ακομη ο Διοικητήςτου Α.Τ Τεμπών αστυνόμος Α’  κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης ,και απο την πλευρά του δήμου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς, Γεωργία Τσιόπα,και η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Κα Ξανθή Ζησάκη.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.