Η παράταξη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, συγχαίρει τον Αετό Μακρυχωρίου  για την άνοδό του στην Α΄ ΕΠΣΛ κατηγορία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, απευθύνουν τα θερμότερα συγχαρητήρια τους, στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την άξια διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου, για την  επιτυχία της ανόδου στην Α΄ ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση, του Αετού Μακρυχωρίου, καλή δύναμη στην καινούργια τους πορεία, μια πορεία που ευχόμαστε να τους οδηγήσει και σε νέες επιτυχίες.

Καλή Επιτυχία!».

Η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Τεμπών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» συγχαίρει όλους τους μαθητές και ιδιαιτέρως του δήμου μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τη δικαίωση των κόπων τους και τις θυσίες των οικογενειών τους.

Ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή δημιουργική φοιτητική ζωή. 

Η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  αποτελεί για κάθε νέο το εφαλτήριο για τη μετέπειτα πορεία του στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε για την προσπάθειά τους και όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν για διαφόρους λόγους να εισαχθούν σε κάποια σχολή και να γνωρίζουν ότι μπορεί να έχασαν μία «μάχη» αλλά η ζωή έχει παρά πολλές ευκαιρίες και πιστεύω μία από αυτές θα ταιριάξει και στον καθένα σας, να έχετε υπομονή και αισιοδοξία και όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. 

Μανώλης Γιώργος

              Επικεφαλής της  μείζονος

αντιπολ. δήμου Τεμπών