Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης  Μαρτίου 1821 στην δημοτική Κοινότητα Συκουρίου του Δήμου Τεμπών.

Τις εκδηλώσεις  παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης .

Το πρωί της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον  Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου κα Δήμητρα Βουδούρη. Στη συνέχεια εψάλλει η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο από τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Γεώργιο, όπου έγινε και η  κατάθεση στεφάνων. Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου, καθώς και των Προσκόπων και της Φιλαρμονικής του δήμου Τεμπών. 

Στον εορτασμό εκτός του κ. Μανώλη, παραβρέθηκαν ακόμη ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ. Γιάννης Αργυρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Κώστας Νταφούλης, Παναγιώτης Γκατζόγιας & Γιώργος Έξαρχος, ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο τοπικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Αθανάσιος Νούλας,  και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λ. Ζάρρας, εκπρόσωπος του Α.Τ.  Τεμπών, εκπρόσωπος της 361 Π.Α.Π., διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής Συκουρίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης οι αρχές του δήμου δεξιώθηκαν το κοινό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Νέσσωνος.