Θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου 2017 και του Ιανουαρίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργου Μανώλη με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό. 
Η συζήτηση χαρακτηρίσθηκε «εποικοδομητική καθώς κινήθηκε και από τις δύο πλευρές στην κατεύθυνση  ουσιαστικής προσέγγισης των θεμάτων και σύνθεσης απόψεων».
Στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Δύναμη» του δήμου Τεμπών αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Μανώλη, ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει στο δήμο Τεμπών συνολικά το  ποσό των 12.500.000 ευρώ προερχόμενα από το Εθνικό σκέλος του ΠΔΕ, του ειδικού  προγράμματος φυσικών καταστροφών και θα διατεθούν για έργα στο επαρχιακό  και αγροτικό δίκτυο, στον καθαρισμό ρεμάτων και στην αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών του δήμου Τεμπών.

Ο κ. Μανώλης στη συνέχεια έθεσε στον κ. Περιφερειάρχη την ανάγκη κατασκευής του επαρχιακού δρόμου Γόννων – Ροδιάς, ένα έργο υψίστης σημασίας που αφορά την οδική σύνδεση δύο δήμων του δήμου Τυρνάβου και του δήμου Τεμπών και θα διευκολύνει την καθημερινή μετακίνηση των πολιτών και την διακίνηση των αγροτικών προϊόντων.

Επίσης μετέφερε αίτημα του Δ. Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας των Γόννων, για αντικατάσταση του χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Άμεση η αντίδραση του κυρίου Περιφερειάρχη δίνοντας κατευθύνσεις στις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την περαιτέρω δρομολόγηση των ενεργειών υλοποίησης των έργων αυτών».
Και η ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» Γ. Μανώλης καταλήγει: Από την πλευρά μας παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευση μας προς τους δημότες του δήμου Τεμπών, ότι ως αντιπολίτευση θα ενεργούμε πάντα με γνώμονα τις δικές τους ανάγκες και όχι τα όποια μικροπαραταξιακά οφέλη και έτσι θα συνεχίσουμε».