Από τον κ. Λάμπρο Ζάρρα, πρόεδρο του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ν. Λάρισας και υπεύθυνο Τύπου του Συνδυασμού «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» του Δήμου Τεμπών, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

"Ειλικρινά δεν είχαμε πρόθεση αντιπαράθεσης με την έκθεση ιδεών του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ κου Κακαγιάννη σχετικά με την επιλογή υδρονομέα στο Κυψελοχώρι αλλά το να επιχειρεί να κάνει μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς, αυτό αποτελεί πρόκληση.

Θυμίζουμε λοιπόν στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ,οτι υπήρξε ο ένας από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης του κ. Μανώλη που αρνήθηκε να καταδικάσει την οργάνωση της Χρυσής Αυγής μετά από την απόφαση της δικαιοσύνης σε σχετικό ψήφισμα που κατατέθηκε από την ελάσσονα αντιπολίτευση σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακόμη προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, «αγεται» και «φέρεται» από το ΔΣ ,χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα.

Αλήθεια ενδιαφέρον θα είχε και η θέση του κ. Μανώλη πάνω σ’αυτή την τοποθέτηση.

Θέλαμε όμως να θέσουμε κάποια ερωτήματα στον κο αντιπρόεδρο :

1) Έπαιξε η όχι ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμένου υδρονομέα ,οι επαναληπτικές εκλογές  του Οκτωβρίου του 2020 για την ανάδειξη προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου;

Διότι αν έπαιξε αυτό σημαίνει διαχωρισμός..

2) Διαχειρίζεται ή όχι ο επιλεγείς υδρονομέας 2 αρδευτικές πομώνες στην ΤΚ Κυψελοχωρίου;

Ποιόν θα ενοχλούσε αν δινόταν η μία στον παλιό και γνωστό σ´ολους επί χρόνια υδρονομέα της Τοπικής Κοινότητας ,που ομολογουμένως ασκούσε τα καθήκοντα του υποδειγματικά;

3) Πως εξηγείται την εχθρική σας στάση απέναντι στην εκλεγμένη τοπική πρόεδρο; 

Αδιάψευστοι μάρτυρες τόσο οι διαμαρτυρίες πουέρχονται στο ΔΣ,οσο και οι γραπτές αναφορές της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας πού κάνει λόγο για εγκατάλειψη και απαξιωτική αναφορά από την Δημοτική Αρχή .

4) Τι οδήγησε σε παραίτηση τον πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και ποιές αιχμές άφησε για την Δημοτική Αρχή;

Αφού λοιπόν απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα και πριν προχωρήσετε σε μαθήματα Δημοκρατίας στην παράταξη μας θα πρέπει να αναλογιστείτε τις πολιτικές σας συμπεριφορές πού πραγματικά θυμίζουν άλλες εποχές…"