Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δημιουργικά απογεύματα, με κατασκευές και εικαστικές δράσεις διοργάνωσε ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών. Πολύχρωμοι σελιδοδείκτες και χάρτινα καραβάκια στολισμένα με ευχές, αφιερώσεις, όμορφα χρώματα και την φαντασία των παιδιών, που πλημμυρίζουν τους χώρους του «Ξενώνα Ραψάνης».
Μια μικρή έκπληξη για του κατοίκους της Ραψάνης και τους επισκέπτες κάθε ηλικίας ετοιμάζει ο «Ξενώνας Ραψάνης», αύριο, Παρασκευή 18 Αυγούστου, στις 19.30. Η παιχνιδοθήκη των «Παιχνιδιών του Κόσμου» θα μεταφερθεί και θα στηθεί στον χώρο της παιδικής χαράς, κάτω από την κεντρική πλατεία του χωριού, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν από κοντά, να παίξουν και να ενημερωθούν για τα όμορφα ξύλινα επιτραπέζια παιχνίδια από ανακυκλωμένα υλικά, που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο δύο εργαστηρίων που διοργάνωσε με επιτυχία ο «Ξενώνας Ραψάνης».
Επίσης αύριο Παρασκευή στις 19.30, στον «Ξενώνα Ραψάνης» πραγματοποιείται η εκδήλωση με θέμα «Η ιστορία της κιθάρας και η συμβολή της στην ανάπτυξη της blues και rock μουσικής. Επιμέλεια – παρουσίαση: Δέσποινα Παπαγιώτη. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό.