Δύο νέα έργα εγκαινιάστηκαν την Κυριακή στα Αμπελάκια του  Δ.Τεμπών . Πρόκειται για το ανακαινισμένο δημοτικό γηπέδο 5Χ5 και το νέο υπαίθριο δημοτικό θεάτρο.

Τα εγκαίνια  πραγματοποίησαν  από κοινού ο Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Δήμαρχος Τεμπών  Κώστας Κολλάτος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για ενα σημαντικό έργο για τον τόπο που αποτελεί ενα κομμάτι ενός πλούσιου δικτύου πολιτισμού στο Δήμο, κομμάτι  σπάνιας πολιτιστιστικής κληρονομιάς .

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έκανε λόγο  για έργα προστιθέμενης αξίας, καινούργιες υποδομές και ελπίδες διεξόδου.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της  Μανιάρειου σχολής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Ακολούθησε η τελετή εγκαινίων στο διαμορφωμένο γήπεδο 5Χ5 με χαιρετισμό του Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού που ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών οι οποίες σε γρήγορο χρονικό διάστημα κατάφεραν να υλοποιήσουν το έργο. Ακόμη ο γενικός γραμματέας ανακοίνωσε ένα νέο έργο που έχει προγραμματιστεί για το 2016 και αφορά σε νέο γήπεδο 5Χ5 στους Γόννους.