Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος με τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Ζάχο και παρουσία του Διοικητή του Α.Τ Τεμπών κ. Πρόδρομο Χαρισμανίδη επισκέφθηκαν το κτίριο που στεγάζεται ο Τοπικός Αστυνόμος στα Μεσάγκαλα και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του αστυνομικού σταθμού.
Αποστολή των τοπικών αστυνομικών είναι να βελτιωθεί η ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και να επιλυθούν καθημερινά προβλήματα που εμπίπτουν και απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το θεσμό του Τοπικού Αστυνόμου που θα έχει καθημερινά ανοικτή την πόρτα του και να ζητούν τις υπηρεσίες του, πλέον οι κάτοικοι της παραλίας για δεύτερη χρονιά θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς έχοντας δίπλα στο σπίτι τους την αστυνομία.
Απο την πλευρά της δημοτικής αρχής θα υπάρχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο έργο του Τοπικού Αστυνόμου. Τέλος ευχήθηκε στον Τοπικό Αστυνόμο «Αρχιφύλακα Αντώνη Δίρβα», υγεία και δύναμη,ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.
Να σημειώσουμε οτι στο Δήμο Τεμπών λειτουργεί ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου και στην Τοπική Κοινότητα Ραψάνης για όλο το χρόνο.