Χαιρετισμό στην Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο έστειλε η βουλευτής Λάρισας με το ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Σε αυτόν τονίζει τα εξής:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Παρότι δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ προσωπικά στις διήμερες εκδηλώσεις για τη 19η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο, λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων που με κρατούν εκτός νομού, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου επιφυλάξατε, προσκαλώντας με.

Η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο είναι μια πραγματική ευκαιρία να βρεθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, αλλά και οι άνθρωποι να συναντήσουν τη Γη. Η δυνατή παραγωγή στην περιοχή σας είναι πραγματικά εμβληματική για ολόκληρο το νομό της Λάρισας. Η γνώση, η ποιότητα, ο τρόπος με τον οποίο παράγονται τα προϊόντα σας είναι υποδειγματικός. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Το αμύγδαλο είναι μια παραδοσιακή παραγωγή, αλλά ταυτόχρονα με πολλές δυνατότητες εξωστρέφειας και ένταξης στην σύγχρονη αγορά αγροτικών προϊόντων. 

Η σκέψη μου προσανατολίζεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της παραγωγής, που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Όλοι πρέπει να  είμαστε μαζί σε αυτό και όλοι πρέπει να συμβάλουμε με όση δύναμη διαθέτουμε ο καθένας και η καθεμιά μας θεσμικά, προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας. 

Στέλνοντας τους χαιρετισμούς μου, θεωρώ ότι τώρα μας δίνεται η δυνατότητα, μέσα από την συνέργεια, μέσα από την ομοθυμία και τις συμπληρωματικές και αλληλοτροφοδοτούμενες σκέψεις μεταξύ των παραγωγών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Συλλόγων, της Ομοσπονδίας και φυσικά των βουλευτών, να δημιουργήσουμε μια καινούρια ελπιδοφόρα πορεία για τον τόπο μας και τα προϊόντα του.  

Με αυτές τις σκέψεις θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην εκδηλώσεις της σημαντικότατης αυτής γιορτής για τον αγροδιατροφικό τομέα του νομού μας.

Με εκτίμηση 

Ευαγγελία Λιακούλη

Βουλευτής Ν. Λάρισας Κινήματος Αλλαγής