Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις των υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού κ.Σταϊκούρα και Θεοχάρη σχετικά με την στήριξη των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. 

Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις των Υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού κ. κ. Σταϊκούρα και Θεοχάρη για στήριξη των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων και τις προσπάθειες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), μετά  από το κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τεμπών για την λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

Από την πρώτη στιγμή κήρυξης της πανδημίας λόγων covid-19 η δημοτική Αρχή Τεμπών από τα ΜΜΕ καθώς και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  ζήτησε την λήψη μέτρων ενίσχυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προτάσεις τις οποίες είχαμε καταθέσει στα ανωτέρω Υπουργεία όπως απαλλαγή προκαταβολής φόρου, περίοδο χάριτος απλήρωτων επιταγών κλπ έγιναν δεκτές στη συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις , οι οποίες έχουν κτυπηθεί από την πανδημία covid-19, επιβάλλεται η έμπρακτη συνεισφορά της Πολιτείας στην επίλυση των προβλημάτων και την λήψη μέτρων για τον περιορισμό των οικονομικών συνεπειών λόγω της υγειονομικής κρίσης. 

Κάθε ημέρα ως δημοτική Αρχή, δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας, είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη, σε κάθε επιχειρηματία, σε κάθε εργαζόμενο, σε όποιον χρειαστεί τη βοήθεια μας, εργαζόμενοι πάντα για το καλό του τόπου μας.»