Τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, εκφράζει με δήλωσή του ο Χρήστος Τσούγιας, δημοτικός σύμβουλος του Δ.Τεμπών και πρώην αντιδήμαρχος της Δ.Ε.Γόννων, σχετικά με το έργο που πρόκειται να γίνει στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γόννων. 

Όπως αναφέρει "μετά την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και εφαρμογής τεχνολογιών ΑΠΕ στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γόννων», αισθάνομαι την ανάγκη ως Δημότης-γονέας και πρώην αντιδήμαρχος της ΔΕ Γόννων να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό, καθώς και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρησης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Ενα ακόμη σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε από την πρώην Δημοτική Αρχή του Δ.Τεμπών με την συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας,υλοποιείται.

Με την υπ αρ 81/2019 απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την αποδοχή της υπ αρ 4/2019 τεχνικής μελέτης,δηλώνοντας ταυτόχρονα την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου στο πλαίσιο πρόσκλησης της Διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.(ΟΠΣ 3540).

Η συνολική μελέτη του έργου (αρχιτεκτονικά,ηλεκτρομηχανολογικά, ενεργειακή μελέτη, μελέτη φωτοβολταικού,Π/Υ κλπ) κατατέθηκε στην αρμόδια αρχή στις 15-4-2019.

Στη συνέχεια μεσολάβησαν οι Δημοτικές εκλογές τον Μαϊο του 2019 και η νεα Δημοτική Αρχή δημοπράτησε ως οφειλε το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 426.000€, μετά την απόφαση ενταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας την οποία για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε".

Χρήστος Τσούγιας 

Δημοτικός Σύμβουλος-πρώην Αντιδήμαρχος Δ.Ε Γόννων