Παρά το κρύο που επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής στα ιστορικά Αμπελάκια ο πολιτιστικός σύλλογος Αμπελακίων σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και το ΔΟΠΑΠΕΠ  διοργάνωσαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη   εκδήλωση .

Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε απο το μεσημέρι  με δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους , ακολούθησαν  Χριστούγεννιατικα τραγούδια και κάλαντα απο το εργαστήριο παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής καθώς και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου απο τον Δήμαρχο Τεμπών .

Την έναρξη των  εκδηλώσεων πραγματοποίησε   η δραστήρια πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κα Αναστασία Σερέτη ,ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου και ευχές για καλα Χριστούγεννα .

Την ίδια ημέρα στις 08:00 το βραδυ στο δημοτικό σχολείο οι μαθητές της μουσικής σχολής δώσανε το δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο .

Στις εκδηλώσεις παρεβρέθηκαν ο ιερέας του χωριού πάτερ Βασίλειος  ,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Τσεργάς , κ.Αστέριος  Σαίτης , κ.Κώστας   Νταφούλης ,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας , ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας κ.Σωρήρης Μιχαλάκης  μέλη του τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων.