Τα κινητά τηλέφωνα χρειάζονται προστασία από τις φθορές που μπορεί να υπάρξουν είτε λόγω της μεγάλης χρήσης, είτε λόγω της επαφής με διάφορες επιφάνειες. Όσον αφορά τις θήκες Samsung, αυτές προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια και μια ξεχωριστή κομψότητα στα διάφορα μοντέλα της εταιρείας.

Η Book case Canvas - Samsung Galaxy A5 SM-A500 Gray/Brown είναι μια πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans - canvas. Αγκαλιάζει το κινητό, το οποίο «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της.

Επιπλέον, υπάρχουν θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα και άλλα απαραίτητα αντικείμενα. Διατίθεται στο εμπόριο σε γκρι χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη που κλείνει με μαγνητάκι, έτσι ώστε να μένει κλειστό ακόμα και σε περίπτωση που πέσει κάτω. Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Samsung Galaxy A5 (SM-A500) και παρέχει μέγιστη προστασία, ενώ παράλληλα προσφέρει μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή κι ενώ το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση

Η συγκεκριμένη θήκη προστατεύει από σκόνες, γρατζουνιές και χτυπήματα, εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Έχει ειδική εγκοπή στην περιοχή της κάμερας.