Πώς βλέπουν άραγε τα παιδικά μάτια την μαμά τους, που βάζει κανόνες για τη ζωή τους; Τα μάτια της μικρής Όλγας, που είναι η πρωταγωνίστρια του φετινού έργου της Παιδικής Εικαστικής Σκηνής της Κάκιας Χαλήμαγα-   Χατζή βλέπουν την μητέρα της να λάμπει σαν βασίλισσα σε ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, όπου δίνει εντολές σαν να γράφει νόμους.
«ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» λοιπόν, ο τίτλος του έργου και η  Όλγα  φεύγει προς αναζήτηση νέας μαμάς.
Στο ταξίδι της συναντά τον επαναστάτη Τζίτζι που με το μαγικό ψαλιδάκι του ζωντανεύει τα παραμύθια ενός τεράστιου βιβλίου, που είναι και το σκηνικό του έργου. Το βιβλίο αυτό περιστρέφεται και ξεδιπλώνεται φτιάχνοντας 4 σκηνικά περίπου 10  μέτρων.
Μετά από διάφορες περιπέτειες η μικρή Όλγα καταλήγει πως η Μαμαδίστικη Αυτοκρατορία είναι της ζωής της οι ρίζες, που την στηρίζουν και την μεγαλώνουν και τίποτα δεν αξίζει όσο αυτή.
Στο φετινό έργο παίζουν οι μαθήτριες:  Θεανώ  Γρηγορίου, Δάφνη Γκουνταροπούλου, Μαρία-Ξένια Καλλιώρα ,  Κατιάνα  Ευσταθίου, Βάλια Ζυκήρη, Ελένη Καραδήμου, Κατερίνα Μπαργιώτα, Αλεξάνδρα Μπατζοπούλου, Εριέτα  Ντούφα,  Έλενα Πιτσίλκα και Φένια  Τσαδήμα.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στην φιλόξενη αίθουσα του  Δ.Ω.Λ.
Στις 24 και 25 Απριλίου θα δοθούν πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία και στις 23,24 και 25 Απριλίου απογευματινές παραστάσεις για το κοινό στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο.