Μετά τις τρεις επιτυχημένες παραστάσεις “Αυτός ο Δον Ζουάν”, “Βότκα Μολότοφ” και “Η Τραπεζαρία”, η θεατρική ομάδα του Φροντιστηριακού Οργανισμού «Κέντρον» παρουσιάζει φέτος το έργο “Λεφτά” Αισθήματα, μια κωμωδία του Μιχάλη Μιχαηλίδη σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Ανδρέου, την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Λίγα λόγια για το έργο
Χρήμα! Ο λόγος που ξυπνάμε νωρίς το πρωί και η σκέψη με την οποία κοιμόμαστε το βράδυ. Λίγοι το έχουν, πολλοί το ονειρεύονται! Τι μπορεί να συμβεί όμως, όταν το χρήμα μας χτυπήσει την πόρτα; Έξι σχετικά… “απλοί” άνθρωποι, συνηθισμένοι, αγαπημένοι μας δείχνουν με τον πιο κωμικό τρόπο πως ο φθόνος μπορεί να επηρεάσει τις ζωές μας και μέχρι που θα έφτανε ο άνθρωπος  προκειμένου να γίνει πλούσιος!
Αντί εισιτηρίου θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Προσφυγικών Καταυλισμών).
Παίζουν οι: Γιάννης Καραβαριώτης, Δανάη Γιαβροπούλου, Ελένη Κατσιούλη, Χρύσα Μυλωνά, Μιχάλης Κατσαμπέρης, Εβίτα Ζουμπουρλού, Γιώργος Γκαρλέμος, Κωνσταντινίκη Καλινίδη, Αχιλλέας Ζόρτος, Κλοάντια Ισουφάι, Γιάννης Ελαφρόπουλος, Μυρτώ Χαρούλη, Λουκάς Κρίσαλης και Ευθύμης Μακρής.