Ο αγαπημένος Κουκλοθίασος REDICOLO από τη Θεσσαλονίκη έρχεται στη Λάρισα, προσκεκλημένος της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα, με την παράσταση κουκλοθεάτρου με μεγάλες κούκλες «Ρομπέν των δασών, η αληθινή ιστορία», το Σάββατο 10 Μαρτίου, ώρες 5:00μμ και 7:00μμ και την Κυριακή 11 Μαρτίου, ώρες 5:00μμ και 7:00μμ στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο.
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
Ηλικίες: από 3 ετών και πάνω
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6976055790, 6948092384.
Με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιηθούν και παραστάσεις για τα σχολεία στο θέατρο ΟΥΗΛ. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις και στο χώρο των σχολείων, για σχολεία που τους εξυπηρετεί καλύτερα.
Για διαθέσιμες ημερομηνίες και κρατήσεις για τα σχολεία: 6948092384, 2311284567.
«Ρομπέν των δασών, η αληθινή ιστορία»
Η αγαπημένη και πολυταξιδεμένη παράσταση του Κουκλοθιάσου REDICOLO, με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος! Μία ιστορία με ήρωα έναν φαντασμένο Ρομπέν των Δασών που νομίζει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του και που μέσα από τα παθήματά του διασκεδάζει και αφυπνίζει. Μία παράσταση για τη συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική, έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση και μία απρόσμενη ανατροπή όπου τα παιδιά καλούνται να δώσουν τη λύση!
Υπόθεση έργου
Οι κάτοικοι του χωριού στενάζουν από τη φτώχεια κάτω από την άδικη διακυβέρνηση του βασιλιά. Μόνη τους ελπίδα ο Ρομπέν, ο ήρωάς τους, που καταφέρνει να τα βάζει με τους φρουρούς του βασιλιά και να αποκαθιστά τις αδικίες. Μέχρι που ο βασιλιάς αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το αδύνατό του σημείο: ο Ρομπέν είναι τόσο φαντασμένος, που νομίζει ότι μπορεί να κερδίζει πάντα μόνος του χωρίς τη βοήθεια κανενός…
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Ματίνα Τσικριτζή
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Καλπενίδου
Παίζουν: Γιώργος Γκάλπας, Γιάννης Μόμτσιος
Σχεδιασμός και κατασκευή κουκλών: Κουκλοθίασος REDICOLO
Σκηνικό: Βίκυ Γούσιου
Μουσική: Γιάννης Μόμτσιος
Επικοινωνία: Αλέξανδρος Καριπίδης
Παραγωγή: Κουκλοθίασος REDICOLO