Τριγμούς στο… σανίδι του Θεσσαλικού Θεάτρου προκάλεσαν δύο «αποχωρήσεις» συντελεστών, «αποχωρήσεις» -που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- δεν ήταν βελούδινες και σημειώθηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης της Κεντρικής Σκηνής «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια». 

Πρόκειται για έναν ηθοποιό και μία βοηθό σκηνοθέτη-σκηνοθέτη που, ενώ συμμετείχαν ο καθένας από το δικό του πόστο στη νέα παραγωγή του Θεσσαλικού, αλλά και σε άλλη μία παράσταση του φημισμένου θεάτρου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως επισήμανε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου κ. Κυριακή Σπανού, εξέφρασαν τη θέλησή τους να αποχωρήσουν από το σχήμα, κάτι που δέχτηκε το Θεσσαλικό Θέατρο.

Το συμβόλαιο των δύο συντελεστών λήγει τον προσεχή Φεβρουάριο και μάλιστα τους ανακοινώθηκε ότι θα πάρουν κανονικά όλα τα χρήματα και για το διάστημα που δεν θα δουλέψουν.

Ήδη για τους ρόλους του ηθοποιού βρέθηκαν ήδη δύο αντικαταστάτες. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν: Πώς είναι δυνατόν το Θ.Θ. να προγραμματίζει την σεζόν βασισμένο σε ηθοποιό που είναι και σε άλλη παράσταση; Και μάλιστα να πληρώνει συντελεστές που αποχωρούν ενώ καταβάλει επιπλέον χρήματα για να βρει αντικαταστάτες;

Θ.Α. Ελευθερία