Το «Θεσσαλικό Θέατρο», - Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση -Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Δη.Πε.Θε.Κρήτης, θα παρουσιάσει στα Χανιά της Κρήτης, σε σειρά παραστάσεων την μεγάλη του επιτυχία, με τό έργο του Κώστα Τσιάνου «Ζωή…Χαρισάμενη».
Με την Αγγελική Λεμονή, στον ρόλο της «Ζωής».
Οι παραστάσεις θα κάνουν έναρξη την επόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
Η συνεργασία αυτή, του «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ» και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΡΗΤΗΣ, γίνεται στα πλαίσια των συνεργασιών των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων, αλλά και άλλων Θεατρικών Σχημάτων.
…Το έργο «Ζωή …Χαρισάμενη!» πήρε το Α’ βραβείο Θεατρικού έργου, της «Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων», καθώς και η ερμηνεία της ηθοποιού, Αγγελικής Λεμονή, το Α’ βραβείο Γυναικείου ρόλου.
Έχει επίσης αποσπάσει, απ΄ το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, όπου είχε δώσει στο παρελθόν, σειρά παραστάσεων, ύμνους της κριτικής.
Χαρακτηρίστηκε «έργο αριστουργηματικό», η «θεατρική έκπληξη της χρονιάς», «ένα συνταρακτικό κείμενο πολυσήμαντο, κόσμημα της δραματουργίας, κατόρθωμα θεατρικού λόγου, σκηνοθετημένο αριστοτεχνικά από τον Κώστα Τσιάνο».
Ενθουσιώδεις κριτικές απέσπασε και η ερμηνεία της Αγγελικής Λεμονή: «Πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο εκφραστικής υποκριτικής». «Καμιά άλλη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον γιγαντιαίο ρόλο, να σηκώσει στους ώμους της, ένα συγγραφικό άτλαντα, εκτός από την Αγγελική Λεμονή».