Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζονται και οι παραστάσεις της «Παιδικής - Νεανικής Σκηνής », με την υπέροχη Κλασσική κωμωδία του Αριστοφάνη "Ειρήνη" σε διασκευή για τα παιδιά, του Γιάννη Καλατζόπουλου και σε Σκηνοθεσία Χρήστου Δημητριάδη-Δημήτρη Νάνου.
Παραστάσεις δίνονται κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ απόγευμα στις 6 μ.μ & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 12 τομεσημέρι.
Οι παραστάσεις με την «ΕΙΡΗΝΗ» δίνονται παράλληλα με τις συνεχιζόμενες «Soult aut» παραστάσεις της  νέας Θεατρικής επιτυχίας της νέας Χρονιάς με το έργο του Ολεξάντρ Βίτερ: «ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ..!!!»,  σε  μια υπέροχη Σκηνοθεσία της Ίννας Γέρμακ.           
Τα Σκηνικά & η Επιμέλεια Μουσικής, για την «ΕΙΡΗΝΗ», (με Χάλκινα Μακεδονίας):  Ο Χρήστος Δημητριάδης.
Τους 17 υπέροχους ρόλους ερμηνεύουν 6 Επαγγελματίες Ηθοποιοί και είναι οι: Περικλής Τσαμαντάνης, Δημήτρης Νάνος, Βάννα  Καταραχιά, Ειρήνη  Ζγουρή, Κλέλια  Κουϊμτζίδου & Εύα  Αρζομανίδου.
Γενική είσοδος για το κοινό: μόνο  5€.
Οι οργανωμένες παραστάσεις για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων & Γυμνασίων, θα δίνονται καθημερινά  από Δευτέρα έως και Παρασκευή - Πρωϊνές ώρες.
Η διάρκεια της Παράστασης είναι: 1 ώρα & 10΄, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για κάθε μαθητή παραμένει και για αυτή τη χρονιά μόνο στα: 3,5€.
Για κρατήσεις θέσεων  για τις παραστάσεις κοινού καθώς & για Πληροφορίες και κρατήσεις ημερομηνιών, για τις Οργανωμένες παραστάσεις Σχολείων, στο: 2410-534313.
(Υπεύθυνες Οργάνωσης Παραστάσεων: Αγάθη Μανώλα  & Εύα Αρζομανίδου.)