Σε μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις του 1ου Tunnel Festival Αιγάνης για φέτος, το ΦΙ.ΠΕ.ΘΕ Παλαιού Παντελεήμονα, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνει στην σκηνή του Θεάτρου Αιγάνηςκαι παρουσιάζει την γνωστή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου «Τα μωρά,τα φέρνει ο πελαργός». Οι συντελεστές της παραγωγής είναι όλοι μέλη της ομάδας του ΦΙ.ΠΕ.ΘΕ και πιο συγκεκριμένα, την σκηνοθετική επιμέλεια έκανε ο Χαράλ. Μπεκιαρόπουλος, τα σκηνικά ετοίμασαν ο Θάνος Μπεγνής με την Γεωργία Ζιούρα, τα κοστούμια και όλη την παραγωγή επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα όλη η ομάδα του ΦΙ.ΠΕ.ΘΕ, τον φωτισμό και τους ήχους ρυθμίζει η Πετραλίνα Μπεκιαροπούλου, την φωτογράφηση έχει αναλάβει ο Γιάν. Τριανταφυλλίδης και στα τεχνικά- κατασκευές-ηλεκτρολογικά προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς όπως πάντα οι αφοί Ταντή, ο Αντώνης Μπάκας και ο Βασίλης Αγοραστός.
Τους ρόλους αποδίδουν, με περισσή αγάπη και προσπάθεια, οι: Μαρία Ρουμπιέ (Χριστίνα), Χαράλαμπος Μπεκιαρόπουλος (Μίμης), Τάσος Κοτσοβασιλειάδης (Βαγγέλης), Γεωργία Ζιούρα (Λέλλα), Ρούλα Αρίστη (Βικτωρία), Αθανάσιος Γκούμας (Ιακώβ), Κωνσταντίνος Καϊάφας (Πατριώτης).
Το έργο - όπως αναφέρθηκε - θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις εννέα το βράδυ, στο Θέατρο της Αιγάνης και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.