Την θεατρική παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου,  «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», παρακολούθησαν μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Τα 170 μέλη των ΚΑΠΗ ενθουσιάστηκαν με  το αριστουργηματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, την αριστοτεχνική σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού και τις υπέροχες ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών της παράστασης.

Ως γνωστόν, το έργο που παρακολούθησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ είναι εμπνευσμένο από την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

Φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή της. Για τον λόγο αυτό, το υπουργείο πολιτισμού, ανακήρυξε το 2020 ως έτος Μελίνα Μερκούρη, κάτι που αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στην τελευταία ελληνίδα “θεά” του θεάτρου, του κινηματογράφου και του πολιτισμού.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ απόλαυσαν τη βραδιά θεάτρου δωρεάν, σε μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος, στην ομιλία του, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τη διεύθυνση του Θεσσαλικού Θεάτρου, την σκηνοθέτιδα, Κυριακή Σπανού, καθώς και τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, για την υπέροχη βραδιά που προσέφεραν στα ΚΑΠΗ, ενώ δεν παρέλειψε να υποσχεθεί ότι θα υπάρξει η δυνατότητα για τα μέλη των ΚΑΠΗ να παρευρεθούν σε πολλές ακόμα παραστάσεις και θεάματα που θα τους ψυχαγωγούν και θα τους φέρουν κοντά στη θεατρική κουλτούρα.