Τις τελευταίες τέσσερις παραστάσεις θα δώσει η συγκινητική και διασκεδαστική κωμωδία του Χάρη Κυριακίδη: «ΕΝΑ  ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ»
στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9, πριν από την «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ-2018», που θα ακολουθήσει, από τα μέσα του ερχόμενου Ιουλίου.
Συγκεκριμένα οι 4 Παραστάσεις που απομένουν είναι οι παρακάτω:
ΠΕΜΠΤΗ:   17 Μαΐου –  ώρα: 7.30 μ.μ
ΣΑΒΒΑΤΟ: 19 Μαΐου  – ώρα: 9 μ.μ
ΚΥΡΙΑΚΗ:  20 Μαΐου  –  ώρα: 7.30 μ.μ
& τέλος την: ΠΕΜΠΤΗ:  24 Μαΐου   –  ώρα: 7.30 μ.μ
Και οι 4 αυτές, Τελευταίες Παραστάσεις θα δοθούν με Γενική είσοδο μόνο: 6 €.
«Όλα, δείχνουν, μια νέα «Θεατρική επιτυχία», του «Θεάτρου Τεχνών», η οποία  άρεσε και συγκίνησε πάρα πολύ, τους θεατρόφιλους Λαρισαίους, που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν, γεμίζοντας την αίθουσα, του «Θεάτρου Τεχνών».
Η Παράσταση έχει ανέβει  σε Σκηνοθεσία και επιμέλεια Μουσικής του Χάρη Κυριακίδη.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί:
Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Λυκειάρχης, Ανδρέας Ρηγόπουλος), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης, Καθηγητής γλωσσολογίας), η Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) – και η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή Αλέξανδρου.)
Παρακαλούμε  πολύ, για να έχετε σίγουρη την κράτηση των θέσεών σας, λόγω της μεγάλης ζήτησης, να  τηλεφωνήσετε στο Tαμείο του «Θεάτρου Τεχνών»:
τηλ. 2410-534313, καθημερινά: Το Πρωϊ: 10π.μ – 1 μ.μ  & το Απόγευμα: 6μ.μ – 9 μ.μ.» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.