Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα συμμετέχει στο Μύλο Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνδιοργάνωση και καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ από τις 16 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στο Μύλο του Παππά.

Με την παράσταση «H Φουρφουρώ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Φωτεινής Καλούδη, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο, θα μας θυμίσει το κουκλοθέατρο όπως όλοι το γνωρίσαμε στην παιδική μας ηλικία.

Ιστοριούλες για μικρά παιδιά που μιλούν για την αγάπη , τα μυστικά, τα ψεματάκια, την πλεονεξία, τη μοναξιά, την οικογένεια, τις παιδικές αταξίες και σκανταλιές.

Οι κούκλες – ήρωες διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά με τα παθήματά τους και με έμμεσο χιουμοριστικό διδακτικό τρόπο, ψυχαγωγούν και συντροφεύουν το παιδί στην πρώτη του επαφή με το κουκλοθέατρο.

Αχώριστη φίλη των παιδιών η κουκλοπαίκτρια  “Φουρφουρώ” που ενώνει τις ιστορίες των παιδιών με το κουκλοθέατρο, έτσι ώστε τα παιδιά και οι κούκλες να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με κούκλες άμεσου χειρισμού .

Διάρκεια : 60 λεπτά

Ηλικίες : 2 +