Aύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στις 12 κάνει Πρεμιέρα, η “ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ” - για την φετινή Χειμερινή Θεατρική Περίοδο  2016 – 2017  με  μια πολύ όμορφη, “πολύχρωμη” και διασκεδαστική μικρή ιστορία, για τα μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 12 χρονών, με το υπέροχο Θεατρικό έργο του Γιούρι Στούπελ: “Η Μικρή  Ροδούλα  & Το  ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ”
Η Παράσταση ανεβαίνει σε  σκηνοθεσία  των: ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΟΥ,  Η μουσική και τα τραγούδια είναι του ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ, τα  Σκηνικά και κοστούμια του “Θεάτρου Τεχνών”.
Τους 6 πανέμορφους και “παιχνιδιάρικους” ρόλους, της παράστασης ερμηνεύουν οι Ηθοποιοί: Ειρήνη Σιδηροπούλου (Η μικρή Ροδούλα),΄Ελενα Γράβαλου (Το Ατρόμητο Λιοντάρι), Βασίλης Σακκάς (Ο κακός φύλακας του Τσίρκου), Κατερίνα Μπουνέλα (Η καλή οδοντίατρος), Γιάννης Τσιάλτας (Ο τεμπέλης - πεινάλας Γατούλης) και ο Χρήστος Τσικρίκας (Ο Αφελής & φοβιτσιάρης Κυνηγός).
Παραστάσεις για το κοινό θα δίνονται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 12 μ.μ.,μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, με γενική είσοδο μόνο 5€.
Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων & τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, θα ξεκινήσουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ: 7 Νοεμβρίου - 2016, και θα δίνονται καθημερινά  από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις: 9.30 το Πρωϊ. Η διάρκεια της Παράστασης είναι: 1 ώρα & 5΄, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για κάθε παιδί είναι μόνο 3,5 €
Kρατήσεις θέσεών μπορείτε να κάνετε στο Τηλέφωνο του “Θεάτρου Τεχνών”: 2410-534313 & ώρες: Πρωϊ: 10 π.μ - 2 μ.μ & Απόγευμα: 7 μ.μ - 9 μ.μ 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ημερομηνιών, οι κύριοι διευθυντές των Σχολείων, μπορούν να τηλεφωνούν στο: 2410-534313. η στην Υπεύθυνη των Παραστάσεων Κυρία Μαρία Μπούρπουλα - Κιν: 6945 – 697474).