Μια ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζουν για όλους  τους Λαρισαίους, τα δύο καφέ – μπαρ του Μύλου του Παππά, τα γνωστά σε όλους «Η Αυλή» και  «Το μπαράκι» .
Η παράσταση  «Της μουσικής τα..νήματα» θα παρουσιαστεί στο κέντρο του προαύλιου του Μύλου, την Τρίτη 4 Ιουλίου και ώρα 21.00, από τις πολυταξιδεμένες μαριονέτες του θεάτρου μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους.
Μια πρωτοβουλία των ιδιοκτητών των δυο καταστημάτων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Κουκλοθίασο  Τιριτόμπα και την υποστήριξη της  Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, για να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες επισκέπτες που κατακλύζουν καθημερινά το Μύλο του Παππά με την παρέα τους, τα παιδιά τους, τους φίλους τους, για να απολαύσουν  τον καφέ τους και το ποτό τους σε ένα πανέμορφο περιβάλλον απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά.
Πρόκειται για μια απρόβλεπτη συναυλία με μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου.
Μια κωμική παράσταση δρόμου χωρίς λόγια, αποτελούμενη από ξεχωριστά σκετς με 11 μαριονέτες σε ρόλους μουσικών και δύο κουκλοπαίκτες που συμμετέχουν σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου και μιμικής με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Ένας λαϊκός κρουστός με μια ανατολίτισσα χορεύτρια belly dance , ένας ακορντεονίστας με μια τσιγγάνα τραγουδίστρια, ένας παραδοσιακός ουτίστας με 3 κλασικούς βιολιστές , ένας κιθαρίστας με έναν ντράμερ του Rock συγκροτήματος «The Strings» , ένας μικρός βιολιστής και ένας τραγουδιστής της country, είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης.
Mια παράσταση θεάτρου μαριονέτας και μιμικής όπου οι χορογραφίες , το χιούμορ, οι ανατροπές και ο ρυθμός είναι στοιχεία που συντελούν να παρακολουθείται εξίσου ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.
Η παράσταση έχει ταξιδέψει σε 25 διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα (Κιλκίς), στην Ευρώπη (Ιταλία, Τενερίφη, Κύπρο, Δανία, Βουλγαρία, Ρουμανία,Τουρκία , Ν. Αφρική, Ν. Κορέα, Κροατία και Ισραήλ).
Έχει παρουσιαστεί σε εκδηλώσεις δήμων ανά την Ελλάδα, σε σχολεία, θέατρα, μπαρ και μουσικές σκηνές
Οι μαριονέτες είναι κατασκευασμένες από ξύλο και χαρτοπολτό, κινούνται με πολύπλοκους μηχανισμούς και  ο χειρισμός τους απαιτεί συγχρονισμό και ακρίβεια, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια στην κίνησή τους σε μαύρο φόντο.
Ιδέα - σκηνοθεσία - κατασκευή και εμψύχωση κούκλας
Θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
Νίκος Τόμπρος και Ελένη Παναγιώτου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ