Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο, πλαίσιο του 3ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών, το ΣΜουΘ παρουσιάζει την παράσταση “Αυτοί που περπατούσαν στο γελαστό πλανήτη”.
Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Βασίλη Ραΐση που αγγίζει με τρυφερότητα το θέμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και που αφιέρωσε ο συγγραφέας στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας. Ένα μουσικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τη φιλία.
Η μουσικο-θεατρική παράσταση μας ταξιδεύει σε έναν ξεχωριστό πλανήτη όπου όλοι γελούν, μας δείχνει πως μπορούμε να συνυπάρχουμε με διαφορετικούς τρόπους, με κοινό στόχο την ευτυχία, απλώνοντας  απλόχερα ένα μήνυμα ελπίδας.
Απευθύνεται στο νεανικό κοινό όλων των ηλικιών, έχοντας ως στόχο να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συγκινήσει και ν' αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο, κάνοντάς μας πιο αισιόδοξους και ανοιχτούς σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω παράσταση παρουσιάστηκε για μια και μοναδική φορά στη Λάρισα, προς τιμήν του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας και του συγγραφέα Βασίλη Ραΐση, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στις 28 Δεκεμβρίου 2015 στο κατάμεστο θέατρο ΟΥΗΛ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. 
Διασκευή/σκηνοθεσία: Δέσποινα Μπουνίτση
Μουσική: Φίλιππος Ζούκας
Σκηνικά: Ελένη Καλαμπαλίκη
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα
Ερμηνεύουν: Χριστίνα Γκαργκινούδη, Φίλιππος Ζούκας, Κατερίνα Μπέκου