Τα μπιμπερό που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά, δεν είναι σαν τα παλιά κλασικά που γνώρισαν οι παλαιότερες γενιές. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα, η οποία ικανοποιεί πλήρως όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που υπάρχουν, αφού τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν μια σειρά από καινοτομίες.

Το Dr. Brown's 455-GB Μπιμπερό Πλαστικό με φαρδύ λαιμό, Θηλή Σιλικόνης 240ml, 1 τεμάχιo είναι ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο σας βοηθάει στο τάισμα του μωρού. Αυτό γίνεται με άνεση και το πιο σημαντικό με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για μια επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας.

Το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα. Το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα περιορίζει στο ελάχιστο το κενό και τις φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται στα περισσότερα μπιμπερό. Χάρη σε αυτή την πρακτική, επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται μέσα στην θηλή χωρίς να αναμειγνύεται με το γάλα ή οποιαδήποτε άλλη τροφή σε υγρή μορφή.

Η συνέχεια της φυσιολογικής διαδικασίας, θέλει τον αέρα να διοχετεύεται μέσα στο εσωτερικό σύστημα πάνω από το γάλα. Έτσι, η θετική πίεση, η οποία δημιουργείται μοιάζει πολύ με εκείνη του θηλασμού. Παρατηρείται επίσης μείωση της φθοράς στη θηλή και της συγκέντρωσης υγρού στο αυτί του μωρού.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει συνεχής ροή από το μπουκάλι, και το μωρό δεν κουράζεται καταβάλλοντας ισχυρή προσπάθεια για να ρουφήξει την τροφή του. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σημαντική μείωση των κωλικών, και του τυμπανισμού.