Κάλεσμα στους δημότες του να αξιοποιήσουν τη δωρεά 400 βιβλίων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.), απευθύνει ο δήμος Τυρνάβου.

Ο εν λόγω δήμος παρέλαβε την σχετική δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου, μέσω της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Future Library.

Η σχετική δωρεά αφορά σε 401 συνολικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμπελώνα, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών» για το 2020.

Η δωρεά αυτή, όπως και συνολικά η δράση του Κ.Ι.Κ.Π.Ε., συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση των βιβλιοθηκών, σημειώνει η δημοτική αρχή Τυρνάβου και προσθέτει: «Aποτελεί πάγια πεποίθησή μας η ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων στο Δήμο μας.

Συνεπώς, ο εμπλουτισμός της συλλογής των βιβλιοθηκών μας με βιβλία αποδεδειγμένα καλών εκδόσεων και ποιοτικού περιεχομένου αποτελεί τη βάση, ώστε οι βιβλιοθήκες μας να παραμείνουν μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ert.gr