Με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2020, ο Δήμος Τυρνάβου θα ενισχυθεί με δύο μόνιμους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τις Υπηρεσίες του Δήμου (ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ & ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ).

Η θετικότατη αυτή εξέλιξη ενδυναμώνει σαφώς τον Δήμο Τυρνάβου, σε μια κομβική μάλιστα Υπηρεσία.

Έτσι, προχωρά έμπρακτα ένας εκ των βασικότερων στόχων της Δημοτικής Αρχής, η συνεχής ενίσχυση του στελεχειακού δυναμικού του Δήμου Τυρνάβου, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος κάθε δημότη.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την ανωτέρω εξέλιξη: "Πέραν πάσης αμφιβολίας, η έγκριση δύο θέσεων μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο μας είναι εξόχως σημαντική.

Αφενός για λόγους πρακτικούς, διότι ενισχύεται ποσοτικά αλλά και ποιοτικά το προσωπικό του Δήμου μας, κάτι που θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα.

Αφετέρου για λόγους συμβολικούς, διότι αποδεικνύεται έμπρακτα το συνεχώς αναβαθμισμένο κύρος του Δήμου μας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Είμαι πεπεισμένος πως οι νέοι υπάλληλοι, σε αγαστή συνεργασία με το ήδη υπάρχον εξαιρετικό προσωπικό, θα συμβάλλουν στην συνεχή, καθημερινή αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου. "