Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 οι μαθητές του τμήματος υποδοχής του 4ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφτηκαν το Παράρτημα Ρομά στο πλαίσιο της δράσης κοινωνικοποίησης τους στην πόλη του Τυρνάβου.
Οι μικροί μαθητές μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος υποδοχής κ. Παπαοικονόμου Δήμητρα και την κοινωνική λειτουργό του σχολείου κ. Κιούση Σταματία ενημερώθηκαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Κατσούλη Στέλα και την Παιδαγωγό κ. Νταβαρούκα Γεωργία. Οι μαθητές παράλληλα ενημερώθηκαν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπίλιου Φανή και την Προϊσταμένη του τμήματος Παιδικών Σταθμών του Δήμου κ. Κοκότη Θεολογία για τις υπηρεσίες που λειτουργούν ευρύτερα στο Δήμο, αλλά και ειδικότερα για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών Ρομά που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.
Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492350184, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.