Με το Δήμαρχο Τυρνάβου συναντήθηκε σήμερα το πρωί επιτροπή εργαζομένων στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο χώρο του Αμαξοστασίου.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την κινητοποίησή τους και ζήτησαν να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου το πρόβλημα που προέκυψε με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφορικά με τη νομιμότητα ή όχι της παράτασης των συμβάσεων των εργαζομένων.
Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά τους και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης. Στο μεταξύ ο  Δήμος Τυρνάβου ενημερώνει ότι μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ πραγματοποιείται κατάληψη στα αμαξοστάσια όλων των Δήμων της χώρας.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι δημότες να μην τοποθετούν απορρίμματα και ογκώδη υλικά στους κάδους και στα πεζοδρόμια ως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, καθώς δε θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή απορριμμάτων.
Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση των δημοτών, ώστε το επόμενο τετραήμερο να μην υπάρξουν φαινόμενα που θα επιβαρύνουν τη δημόσια υγεία πρωτίστως και την εικόνα των οικισμών του Δήμου.