Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργάτες γης  στον Τύρναβο διεκδικώντας αύξηση του μεροκάματου σύμφωνα με το νόμο. Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Τυρνάβου γνωστοποίησαν το αίτημα τους, ζητώντας  από τους εργοδότες τους να αυξήσουν το μεροκάματο.
Οι εργάτες γης οι οποίοι είναι κυρίως αλβανικής  καταγωγής , ζουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα  εδώ και 25 χρόνια.
Σε δηλώσεις του στην  ΕΡΤ Λάρισας ο Πρέντι  Μπορδάτ επεσήμανε ότι «είμαστε στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια. Ζούμε μόνιμα και εργαζόμαστε νόμιμα σε αγροτικές εργασίες χωρίς προβλήματα.  Το μεροκάματο που παίρνουμε σήμερα είναι 30 ευρώ την ημέρα για 8 ώρες εργασίας. Στα χέρια μας εισπράττουμε 27 ευρώ και μας παρακρατούνται 3 ευρώ για το εργόσημο. Ο εργασιακός νόμος προβλέπει για 7 ώρες εργασίας την ημέρα η 42 ώρες την εβδομάδα καθαρή πληρωμή στον εργάτη να είναι στα 33,60 ευρώ την ημέρα. Εμείς  ζητάμε 30 ευρώ καθαρά και τα 3 ευρώ να βαρύνουν τον εργοδότη. Ούτε εμείς ούτε οι εργοδότες έχουν παράπονο από εμάς. Επισκεφθήκαμε και τον δήμαρχο Τυρνάβου και τον ενημερώσαμε για την απεργία μας και ζητήσαμε κάποιος να μας απαντήσει».
Παράλληλα επιδιώκουν συνάντηση με τη διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου  Τυρνάβου προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματα τους. Μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους οι εργάτες γης φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους που ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή.

ert.gr