Την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τις προοπτικές του, είχε σήμερα η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, με τον πρόεδρο Χρ. Τσιτσιρίγγο, μέλη της διοίκησης και στελέχη του συνεταιρισμού.
Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Τσιτσιρίγγος στάθηκε ιδιαίτερα στη δυναμική του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού, που με τη λειτουργία του αποτελεί στήριγμα των αμπελουργών της περιοχής, ζήτησε τη στήριξη της κ. Κωνσταντοπούλου στα αιτήματα του συνεταιρισμού που αφορούν την κατάργηση του καταστροφικού όπως τον χαρακτήρισε ΕΦΚ στο κρασί, την πάταξη του λαθρεμπορίου λόγω παράνομων εισαγωγών, την εμφιάλωση των προϊόντων ΠΓΕ στον τόπο παραγωγής.
“Θέλουμε τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να είμαστε ισότιμοι στον ανταγωνισμό”, συνόψισε ο κ. Τσιτσιρίγγος, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια της κ. Κωνσταντοπούλου για τη λειτουργία του συνεταιρισμού αλλά και τη στήριξή της στα αιτήματα που ανέφερε.
Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Κωνσταντοπούλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το τυρναβίτικο τσίπουρο στο τσιπουράδικο του Στατήρη, όπου και συνομίλησε με αρκετούς τυρναβίτες.

paidis.com