Το Δημαρχείο Τυρνάβου επισκέφτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Σαρχώσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στον υφυπουργό τον αθλητικό σχεδιασμό των υποδομών του Δήμου Τυρνάβου και πιο συγκεκριμένα τους αθλητικούς πυρήνες Τυρνάβου και Αμπελώνα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα παρέμβασης του υπουργού για τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου περί ανακατασκευής και επέκτασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αμπελώνα σε συνδυασμό με τη δημιουργία δύο βοηθητικών γηπέδων 7 X 7, τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου για το Κλειστό Κολυμβητήριο Τυρνάβου καθώς και τη θετική αντιμετώπιση στο αίτημα του Δήμου Τυρνάβου για παρέμβαση ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου (αγωνιστικός χώρος, στίβος, αποδυτήρια).
Ο υφυπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει αποφασιστικά προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των προτάσεων του προγραμματισμού του Δήμου Τυρνάβου ιεραρχώντας τις ανάγκες κάτω από τις σημερινές συνθήκες.