Τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου για το Χρυσό (Gold) βραβείο που απέσπασαν στο Educational Leaders Awards 2020 εκφράζει, με δήλωση του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Όπως είναι γνωστό η σημαντική διάκριση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου αφορούσε στην ενότητα: Εξωστρέφεια και Συνεργασία, Κατηγορία Β.10 – Δεσμός με την Κοινωνία και ο τίτλος της υποψηφιότητας που κατατέθηκε είχε το τίτλο: «Συνεργασία σχολείου – κοινότητας για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης».

Αναλυτικότερα η δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα έχει ως εξής: "Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τους δασκάλους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου για το Χρυσό (Gold) βραβείο που απέσπασαν στο Educational Leaders Awards 2020.

Η πρωτιά που απέσπασαν οι μαθητές μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι προήλθε μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, με τη συμμετοχή εκατοντάδων σχολείων της χώρας, συγκεντρώνοντας τις καλές πρακτικές στην εκπαίδευση από κάθε περιοχή της χώρας και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα. Κι όπως ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής «η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση".

Αξίζουν λοιπόν δημόσιο έπαινο τόσο οι ίδιοι οι μαθητές, όσο και οι δάσκαλοι και οι γονείς τους για την εξαιρετική διαπαιδαγώγησή τους. Αγαπητά παιδιά, για μία ακόμη φορά μας κάνατε περήφανους. Σας ευχαριστούμε. Ο Δήμος Τυρνάβου θα στέκεται διαρκώς δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και δράση».