Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και διερεύνησης συνεργασίας με εκπροσώπους του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λάρισας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/1/2020 στο Κέντρο Κοινότητας και στόχος της ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και η υλοποίηση από κοινού προγραμμάτων με στόχο την κατάρτιση των πολίτων του Δήμου αλλά και της κοινότητας των Ρομά. 

Το Κέντρο ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του ΚΕΚ ΟΑΕΔ, κο Γεράση Δημήτριο και την κα Γεροστέργιου Καλλιόπη, από το τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ Λάρισας για τη άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την διαθεσιμότητα τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.