Με το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση συναντήθηκε το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας & περιχώρων.
Στη συνάντηση, που επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης της Δημοτικής αρχής και του Συλλόγου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γκουντελάκης Π., ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπανικολάου Κ., ο Αντ/δρος κ. Κερμελίδης Γ., ο ταμίας κ. Κομόπουλος Ι. και ο έφορος κ. Παπαϊωάννου Χρ.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων εστίασαν στο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας, επισημαίνοντας πως οι πολύτεκνες οικογένειες είναι οι μόνες «που αντιστέκονται στον κατήφορο της υπογεννητικότητας».
Ειδικότερα υπογράμμισαν τη σημασία αποτελεσματικού σχεδιασμού και εφαρμογής δημογραφικής πολιτικής καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων για την υποστήριξη των πολυτέκνων, τονίζοντας πως η εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος των πολυτέκνων, αποτελεί εξυπηρέτηση του γενικότερου δημοσίου συμφέροντος.
Από τη πλευρά του ο κ.Σαρχώσης δήλωσε: «Στη χώρα μας το δημογραφικό πρόβλημα έχει πάρει πια ανησυχητικές διαστάσεις. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα από την Πολιτεία. Είναι επιτακτική ανάγκη να δρομολογηθούν πολιτικές και να δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα  που θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Το δημογραφικό θέμα είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για την ελληνική κοινωνία.