Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και διερεύνησης συνεργασίας με τα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ) του 1ου Δημ. Σχολείου Τυρνάβου, 1ου Δημ. Σχολείου Αμπελώνα και του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1/10/2020 στο Κέντρο Κοινότητας και στόχος της ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους καθώς διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Οικονόμου Βαλεντίνα, Ψυχολόγο και την κα Γραμματικού Θεώνη, Κοινωνική Λειτουργό της Ε.Δ.Ε.Α.Υ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και τη διαθεσιμότητά τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.