“Για εμάς σε θέματα ηθικής και διαφθοράς υπάρχει μηδενική ανοχή” τόνισε από τη Λάρισα όπου βρίσκεται σήμερα ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο περιθώριο της εν εξελίξει εκδήλωσης που διεξάγεται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο “Διόνυσος” από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, δίνοντας το στίγμα των θέσεων της παράταξης στον απόηχο του σκανδάλου Κατάρ-gate που φέρει στο επίκεντρο τη διαγραφείσα Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Αναφερόμενος στη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης με τον κόσμο ο κ. Χριστοδουλάκης υπογράμμισε ότι “Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πάντοτε η δύναμη που του δίνει ο ελληνικός λαός. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, δεν έχει σχέση με τις παρακαταθήκες του, με την ιστορία του. Δεν έχει θέση σε μια παράταξη αρχών και αξιών. Κι αυτό είναι το ισχυρό μήνυμα που στέλνουμε και από εδώ από τη Λάρισα”.

Στην πολιτική εκδήλωση εκτός από τον κ. Χριστοδουλάκη, ο οποίος ανέλυσε μεταξύ άλλων τη γενικότερη πολιτική επικαιρότητα και υπερθεμάτισε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη σημερινή εποχή, ομιλητής ήταν επίσης ο Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος με θεματολογία “Εργαζόμενοι και Συνδικάτα – Νέες προκλήσεις και διακυβεύματα”.

tinealarissa.gr