Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνεχίζει την προσπάθειά του να είναι αρωγός και σύμμαχος των επιχειρήσεων, ώστε να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν με την απασχόληση νέων καταρτισμένων στελεχών, ενώ παράλληλα στηρίζει τους ενδιαφερόμενους προς εύρεση εργασίας και τους βοηθάει να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας.

Για τον λόγο αυτό, ο ΣΘΕΒ παρέχει στις επιχειρήσεις-μέλη του δωρεάν την Υπηρεσία Διασύνδεσης Εργασίας, η οποία λειτουργεί από το 2009.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί σημαντικό πυλώνα ενημέρωσης και πληροφόρησης για τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΘΕΒ καθώς, επιτρέπει την καταγραφή και την επεξεργασία στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί μετά από την οικειοθελή προσφορά βιογραφικών σημειωμάτων από πρόσωπα που αναζητούν εργασία.

Η βάση δεδομένων της Υπηρεσίας Διασύνδεσης Εργασίας, εμπλουτίζεται καθημερινά από βιογραφικά ενδιαφερόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στο ανάλογο μητρώο της βάσης δεδομένων και με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στις Θεσσαλικές επιχειρήσεις, καθώς έχουν πρόσβαση σε βιογραφικά αποφοίτων όλων των ειδικοτήτων, να αναζητούν στελέχη με βάση το επίπεδο σπουδών τους, τις δεξιότητές τους και άλλα προσόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναζήτηση και υποβολή βιογραφικών μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Κορλού), τηλ. 2410555507, e-mail: cv.sthev@gmail.com