Οι κινητοποιήσεις των αγροτών “παγώνουν” το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, με την επιτροπή πρωταθλήματος της κατηγορίας να παίρνει την απόφαση να μεταθέσει την αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος που επικαλέστηκε τα σοβαρά προβλήματα στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις), καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ).

Έτσι η 21η αγωνσιτική του πρωταθλήματος στο 2o όμιλο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (7/2), εκεί όπου ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκη στην έδρα του, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τέλος ο Δωτιέας Αγιάς θα ταξιδέψει στην έδρα της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

“Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμ θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική”.