Στν δρόμο που χάραξε ο Εργοτέλης βαδίζει και ο Ολυμπιακός Βόλος που αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Football League.

Όσες προσπάθειες και αν έκανε η νέα προσωρινή διοίκηση, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που να ικανοποιούσε τις εγγυήσεις που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές. Ήδη μάλιστα την Παρασκευή κατατέθηκαν προσφυγές και από τους Σταμάτη Καρρά, Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιάννης Θεοδωρίδης έκανε γνωστό ότι συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό αρκετό για να πειστούν οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν. Απομένει, λοιπόν, η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όλοι μιλούν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, καθώς ακόμα και για την ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει πρώτα να καταβληθούν περί τα 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, αφού οι ρυθμίσεις που είχαν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας χάθηκαν και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Στο μεταξύ, η ΑΕΛ βρίσκεται στα Χανιά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΧ το Σάββατο.