Διπλή ανακοίνωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα για τη Λαμία εν ώρα του αγώνα με την Κέρκυρα, στον οποίο οι Φαίακες πήραν τη νίκη με ανατροπή 3-2.

Ενώ διεξαγόταν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Κέρκυρας με τη Λαμία, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πήρε την απόφαση να βγάλει ανακοίνωση. Τι ανέφερε; Πως η Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους Φαίακες.

Φυσικά μία τέτοια απόφαση είναι πολύ σοβαρή και έχει επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα σε όλο το πρωτάθλημα (πχ σύμβαση με OTE TV), οπότε μένει να φανεί αν η ανακοίνωση βγήκε απλώς εν θέρμω για διαμαρτυρία ή αν πράγματι η απόφαση είναι ειλημμένη. 

Η ανακοίνωση: «Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα.Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας».

Μετά το φινάλε, μάλιστα, πρότεινε τον Ρούσσο - Μπεκερτζή για αγώνες... Champions League και σημείωσε: «Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα, πολύ μεγάλη ομάδα, καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή, τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League».