Στην απόκτηση δύο παικτών σκοπεύει να προχωρήσει η ΑΕΛ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά την σχετική απόφαση της ΕΠΟ που επιτρέπει τις μεταγραφές παρά την μη αδειοδότηση της ομάδας. 

Αμέσως ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για υποψήφιους στόχους των «βυσσινί» με πληροφορίες από την Κρήτη να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Χαράλαμπο Δαμιανάκη. Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική ωστόσο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα είναι ελεύθερος αφού η συνεργασία λύθηκε.

Το ενδιαφέρον αυτό διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην Ραδιοφωνία Κισσάβου. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει ενδιαφέρον προς το παρόν, χωρίς να αποκλείει να γίνει κάποια κρούση στο μέλλον, εφόσον εγκριθεί η απόκτηση αμυντικού. Παράλληλα ανέφερε πως το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς κινείται σοβαρά για να φέρει ένα ξένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο παίκτης αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού προσθέτοντας πως έχει καλή έφεση στο σκοράρισμα, ενώ αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα που διακόπτεται το χειμώνα.

Τέλος σημείωσε πως ελέγχονται περιπτώσεις παικτών μικρότερης ηλικίας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα κινηθεί η ΑΕΛ για να φέρει δανεικούς, εκτός και αν υπάρχει η προοπτική να ενταχθούν με τριετές συμβόλαιο στη συνέχεια.